Nejlepší světové čtení

Kniha je bez vad.

61 hodin / Seznam přání / Kde se snoubí šero se šerem / O dívce, která chytala měsíc - Lee Child, Michael Ridpath, Sarah Addison Allen & Martina Reilly

1) Lee Child: 61 hodin - Bývalý vojenský policista a známý tulák Jack Reacher rád bere spravedlnost do vlastních rukou. Tentokrát ho náhoda zavedla do zapomenutého města v Jižní Dakotě, kde právě udeřily kruté mrazy a vládne tu i jistý neklid. Brzy se ukáže, že za hranicemi města číhá vrah.

2) Martina Reillyová: Seznam přání - Dvanáctiletý Mark je plný pochybností a přeje si, aby všechno bylo jako dřív a mohli žít s mámou, tátou a bratrem jako šťastná rodina. Jenže se cosi zadrhlo. Mark si vezme do hlavy, že jejich bručounský soused Jeremy je Santa Claus, a jednoho dne mu doručí svůj seznam přání.

3) Michael Ridpath: Kde se snoubí šero se šerem - Napůl Islanďan, napůl Američan - detektiv Magnus Jonson je z domovského Bostonu vyslán na syrově malebný Island, aby tamní policii pomáhal s vyšetřováním závažnější kriminality. Čekají to tu hned tři vraždy a všechny zřejmě souvisejí s nálezem osm set let staré ságy.

4) Sarah Addison Allenová: O dívce, která chytala měsíc - Vítejte v Mullaby, pitoreskním jižanském městečku v Jižní Karolíně, kde žije muž tak vysoký, že dohlédne za obzor, a kde existují rodinná tajemství, za nimiž stojí... snad jen kouzla. Když se sem ke svému dědečkovi přistěhuje mladá Emily Benedictová, nestačí valit oči.

50,00 Kč